Home
Wie zijn wij
Wat doen wij
Particulieren
Bedrijven
Herinneringsboom
Vacatures
Foto's aanleg
Foto's onderhoud
In de media
Referentieprojecten
Contactgegevens

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Hoveniersbedrijf D. Heijkamp is in 1993 gestart als eenmanszaak.  Inmiddels zijn wij gegroeid, maar ondanks deze groei blijft Dick Heijkamp het persoonlijk contact met zijn klanten hoog in het vaandel houden. Van het begin tot het einde betrokkenheid, weer of geen weer, dat is waar Hoveniersbedrijf D. Heijkamp voor staat.

Het aanleggen en onderhouden van tuinen is een vak. Onze medewerkers zijn en/of worden vakkundig geschoold. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf.

Naast onze passie voor tuinen beschikken wij ook over maatschappelijke betrokkenheid en verliezen het belang van de natuur niet uit het oog.

Wellicht heeft u al eens kennis kunnen maken met de tuinen die wij aangelegd hebben en onderhouden bij o.a. diverse zorgcentra in Nieuwegein en omstreken.

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven, voor iedereen en voor iedere beurs kunnen wij een gericht plan opstellen.

Is uw interesse gewekt? Klik dan op de tab contactgegevens voor meer informatie en/of vul vrijblijvend het contactformulier in.

 

 

 

 

Top
Hoveniersbedrijf D. Heijkamp  | mail@hoveniersbedrijf-dheijkamp.nl